Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Από το 1948 μέχρι και σήμερα η εταιρεία Α. Γιαννακόπουλος ασχολείται με την παραγωγή χειροποίητων γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων. Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 Cert.No: ICB/40730FS.

Με προμηθευτή την πελοποννησιακή γη, οδηγό την εμπειρία τριών γενεών και το όραμα για την παραγωγή ποιοτικών γευστικών δρόμων, η εταιρεία Α. Γιαννακόπουλος σας καλεί να δοκιμάσετε την ποικιλία προϊόντων της, σε Μαρμελάδες, Γλυκά Κουταλιού και σάλτσες τύπου τσάτνεϋ καθώς επίσης και το νέο πρωτοποριακό προϊόν Πετιμέζι από Σύκο χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά.

Αφεθείτε, λοιπόν στη γευστική μας περιπλάνηση και καλώς ορίσατε στο γαστρονομικό μας ταξίδι.

Γλυκά Κουταλιού

Σύκο από γινωμένα Σύκα Καλαμάτας,

Πορτοκάλι Φέτα από πορτοκάλια της Αργολικής γης  και

Καρπούζι με Μέλι από την Μεσσηνία.

Η εταιρεία έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στην αγορά με τα γλυκά κουταλιού τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως ως Ά ύλη στην ζαχαροπλαστική ως επί των πλείστον με σοκολάτα.

Οι Μαρμελάδες με την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών είναι χειροποίητες χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά. Οι γεύσεις οι οποίες παράγουμε είναι Μαρμελάδα Σύκο, Πορτοκάλι, Φράουλα, Βατόμουρο, ελιά.

Ιδιαίτερα γευστική Μαρμελάδα είναι η Ελιά με την φημισμένη ποικιλία της ελιάς καλαμών να προβάλει απροσδόκητα την πιο γλυκιά πλευρά της.

Οι σάλτσες τύπου τσάτνεϋ είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία όπου ξεκινήσαμε την παραγωγή από το 2013. Με το τσάτνεϋ Σύκου  εμπλουτισμένο με μπαχαρικά και ξύδι να χρησιμοποιείται σε διάφορες γαστρονομικές παρασκευές αλλά και σαν συνοδευτικό.

5.90
6.70

Τοπικά Προιόντα

Γλυκό Κουταλιού, Κεράσι

6.70

Τοπικά Προιόντα

Γλυκό Κουταλιού Σύκο

6.70
6.70

Τοπικά Προιόντα

Μαρμελάδα Φράουλα

3.60

Τοπικά Προιόντα

Μαρμελάδα Σύκο

5.50

Τοπικά Προιόντα

Μαρμελάδα Πορτοκάλι

5.50

Τοπικά Προιόντα

Μαρμελάδα Ελιά

5.80